Tue vaalityötäni

Vaalityössä tarvitaan ihmisiä.
Näen, että politiikan keskiössä on yhteisten asioiden hoitaminen – tekoja ihmisiltä ihmisille.

Muutosta ei voi odottaa – parempi huominen tehdään yhdessä.
Ennen kaikki ei ollut paremmin, mutta tulevaisuus voi olla parempi.
Siihen kuitenkin tarvitsen apuanne.

Tee lahjoitus

Voit halutessasi tukea vaalityötäni lahjoittamalla. Lahjoitus mahdollistaa esimerkiksi vaalimainonnan niin lehdissä kuin sosiaalisessa mediassakin. Kaikki tuki käytetään lyhentämättömänä vaalityöhöni. 

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Yhä useampi löytää oman ehdokkaansa sosiaalisen median kautta. Näkyvyys sosiaalisessa mediassa auttaa useamman ihmisen löytämään minut. Ota seurantaan tilini Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa sekä tykkää, kommentoi ja jaa päivityksiäni. 

Suosittele

Kerro ehdokkuudestani ystävillesi, läheisillesi ja tutuillesi. Kerro, että tiedät hyvän ehdokkaan, joka on aina valmis taistelemaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Voit myös suositella minua sosiaalisessa mediassa esimerkiksi jakamalla postauksiani tai kertomalla, miksi haluat äänestää juuri Millaa. 

Kannusta

Politiikka on aina yhteistyötä ja kompromisseja. Uskon, että asioista selvää ottamalla ja kuuntelemalla herkällä korvalla voi ymmärtää myös ympäröivää yhteiskuntaa. Ehdokkuuteen tarvitaan kuitenkin myös ihmisiä, jotka ovat valmiita jakamaan esitteitä, tsemppaamaan ja tekemään muuta talkootyötä.

Olen aina korostanut, ettei tukitiimissäni tarvitse sitoutua jokaisen asian hoitoon, vaan hommia tehdään yhdessä. Ketään ei saa päästä uupumaan liian suuren työmäärän nähden. Mikäli näet, että haluaisit olla tukiryhmässäni mukana, voit ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.